Portada del sitio > Colectivos Culturales > La caníbal, librería. Barcelona.

La caníbal, librería. Barcelona.

Palabras clave:

La caníbal és una llibreria; una cooperativa de treball associat sense ànim de lucre que vol contribuïr a la transformació radical —un horitzó anticapitalista, (trans)feminista i descolonitzat. Els llibres són per a nosaltres eines de transformació de la realitat, motiu per trobar-nos i intercanviar coneixements sobre el que ens importa: les formes de governança, els cossos, els afectes... En La caníbal trobareu propostes per llegir i debatre sobre allò que ens afecta: la precarietat, l’austericidi o la sobirania alimentària. Us convidem a descobrir els nostres fons i a proposar-nos uns altres, i posem a la vostra disposició el nostre espai com a lloc de trobada i articulació de projectes. Volem contaminar i ser contaminades, ser un recurs per a les necessitats d’associació, activisme, autoaprenentatge, art i cultura crítiques i més.
[castellano]
La caníbal es una librería; una cooperativa de trabajo asociado sin ánimo de lucro que quiere contribuir a la transformación radical —un horizonte anticapitalista, (trans)feminista y descolonizado. Los libros son para nosotras herramientas de transformación de la realidad, motivo para encontrarnos e intercambiar conocimientos sobre lo que nos importa: las formas de gobernanza, los cuerpos, los afectos... En La caníbal encontraréis propuestas para leer y debatir sobre aquello que nos afecta: la precariedad, el austericidio o la soberanía alimentaria. Os invitamos a descubrir nuestros fondos y a proponernos otros, y ponemos a vuestra disposición nuestro espacio como lugar de encuentro y articulación de proyectos. Queremos contaminar y ser contaminadas, ser un recurso para las necesidades de asociación, activismo, autoaprendizaje, arte y cultura críticas, y más.

http://lacanibal.net/

Entrepueblos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte | Mapa del sitio | Pep Boatella Il·lustracions | Diseño Web Valladolid | <:icone_suivi_activite:> RSS 2.0 |